Welkom op de site van
Shuffleboard is een spel/sport voor iedereen tussen de 7 en 97 jaar. Shuffleboard kun je zowel binnen als buiten spelen. Je kunt het dus het hele jaar door spelen. Wij WAARSCHUWEN u: Shuffleboard werkt verslavend. Ben je er eenmaal aan begonnen dan stop je nooit meer Shuffleboard kan in 10 minuten worden geleerd, maar het zal jaren van oefenen kosten om je vaardigheden te perfectioneren. Dit oude spel raakt in Europa (weer) helemaal in. Shuffleboard Nederland zet zich in om de groeiende gemeenschap van Shuffleboardspelers te ondersteunen waar dat mogelijk is. Onze website zal als portaal gaan dienen om alles over dit spel te weten te komen. Wij weten ons hierbij gesteund door onze Engelse en Amerikaanse shuffleboardbeoefenaars.
Op campings, bungalowparken, in dorpshuizen, sociŽteiten, hotels, op cruiseschepen, bij particulieren, restaurants, sportverenigingen, zwembaden enz. zul je steeds vaker horen :
Nieuws
Maart 2008:
Op maandag 21 april as wordt de aftrap gegeven voor het shuffleboarden in Nederland. Een 40 tal ervaren Amerikaanse shuffleboardspelers zullen dan een demonstratie geven van dit mooie spel. Veel sjoelbak enthousiastelingen, sjoelen is de Nederlandse variant van shuffleboard, hebben reeds aangegeven deze demo te zullen bijwonen. Natuurlijk zal ook Shuffleboard Nederland hier van de partij zijn. Voor meer informatie stuurt u ons een e-mail met als onderwerp “demonstratie’.
Meer informatie, neem gerust contact met +44 1953 607512
startpagina
het spel
spelregels
geschiedenis
contact