Onze banen
Alle banen moeten op een stevige en vlakke ondergrond worden gelegd. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor een compleet shuffleboard pakket, inclusief baan naar keuze, stokken, schijven, scorebord en alles wat u nodig heeft om met shuffleboard te starten.

Onze verschillende banen zijn:
Baan DE LUXE… (terug omhoog)

polyester klikmatten incl. belijning. Binnen 30 min. te monteren. Wedstrijdbaan volgens de internationale regels. Uit te leggen op een harde en vlakke ondergrond als hout, beton, asfalt, gras e.d.
“Het heeft me 10 minuten gekost om de regels te leren en 10 jaar om mijn vaardigheid te perfectioneren”
Baan EUROPA… (terug omhoog)

iets kleiner dan de baan DE LUXE maar met hetzelfde gepatenteerde oppervlak, waardoor de schijven moeiteloos van het ene eind naar het andere eind glijden. Bestaat uit dezelfde klikmatten als baan DE LUXE. De matten zijn behandeld met UV- stabilisatoren waardoor de banen hun kleur jarenlang behouden.
“Shuffleboard op baan EUROPA is een geweldig succes. Wij hebben hierop met familie en vrienden al uren spelplezier beleefd”
De uitrolbare baan MAXI… (terug omhoog)

is ideaal voor verenigingen, recreatieparken e.d. Gehandicapte mensen kunnen zonder aanpassing van regels met iedereen de competitie aangaan. Speelklaar in enkele minuten.
“De baan is makkelijk te leggen en is het onderwerp van gesprek. Wanneer ik de regels uitleg kan eigenlijk niemand meer wachten”
De uitrolbare baan MINI… (terug omhoog)

licht en compact om binnenshuis te bewaren en uit te rollen op de oprit of in de patio of waar dan ook. Het is de manier om uw familie, kinderen, vrienden, buren etc. te vermaken tijdens een verjaardag, barbecue e.d.
“De regels zijn zo eenvoudig dat zelfs de kleinsten onder ons snel door het shuffleboardvirus werden gegrepen. Een spel/sport voor iedereen tussen de 7 en 97 jaar. Hartelijk dank voor uw introductie.”
Meer informatie, neem gerust contact met +44 1953 607512
startpagina
het spel
spelregels
geschiedenis
contact